Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI RED LETENJA Iz Dalmacije u New York u 2025. svakodnevno!

NOVI RED LETENJA Iz Dalmacije u New York u 2025. svakodnevno!

Prvi je planiran za 1. svibnja

Američki United Airlines danas je najavio ljetni red letenja za sljedeću godinu, u kojem će uvesti niz novih linija prema Europi. Jedina linija ovog prijevoznika prema Hrvatskoj, ona između New Yorka i Dubrovnika, zabilježit će značajno povećanje broja rotacija te će u prometu biti znatno duže nego ove i prethodnih godina!

Američki United najavio je ljetni red letenja za 2025. godinu u kojem će povećati broj tjednih rotacija između New Yorka i Dubrovnika, te prometovati na navedenoj liniji i van špice ljetne sezone!

Prvi let prema Dubrovniku sljedećeg ljeta planiran je za 1. svibnja, što je gotovo mjesec dana ranije u odnosu na ovu godinu. Za razliku od dosadašnja četiri leta tjedno, United će sljedećeg ljeta između Dubrovnika i New Yorka prometovati svakodnevno, čime se broj tjednih rotacija povećava s 4 na čak 7, javlja Croatian Aviation.

'Uzbuđeni smo što možemo najaviti proširenje sezonske usluge od Dubrovnika do New Yorka/Newarka za ljetnu sezonu 2025., te omogućiti našim klijentima u Hrvatskoj da svoje sljedeće putovanje u SAD rezerviraju još ranije', rekao je Marcel Fuchs, direktor međunarodne prodaje United Airlinesa. 'Naša dnevna usluga iz Dubrovnika ponudit će putnicima veći izbor putovanja i mogućnost nesmetanog povezivanja preko našeg čvorišta New York/Newark s 58 odredišta diljem Amerike.'

Ovo značajno povećanje rezultat je dugogodišnjih napora i pregovora s prijevoznikom United. 'Dugotrajnom suradnjom i kontinuiranim ulaganjem u unaprjeđenje usluga ostvarili smo značajan korak koji će pridonijeti, kako Zračnoj luci Ruđer Bošković, tako i cijeloj destinaciji. Uz to što smo jedina zračna luka u Hrvatskoj koja je direktno povezana sa SAD-om, čast nam je što je povećanje broja letova na relaciji Dubrovnik New York/Newark dio najvećeg međunarodnog širenja u povijesti ove kompanije', izjavio je Viktor Šober, direktor Zračne luke Ruđer Bošković.

Pred početak ove sezone United je na liniji za Dubrovnik povećao kapacitet zamijenivši zrakoplove tipa B767-300 s većima, verzijom -400, a upravo su ti zrakoplovi planirani svakodnevno u Dubrovniku i sljedećeg ljeta.

Radi se o značajnom povećanju kapaciteta na ovoj liniji, što potvrđuje i njenu uspješnost, United će između dva grada iduće sezone ponuditi više od 70 tisuća sjedala!

Vaša reakcija na temu