Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OČEKUJTE NEOČEKIVANO Split the week ponovno smješta grad pod Marjanom u središte kongresnog turizma

OČEKUJTE NEOČEKIVANO Split the week ponovno smješta grad pod Marjanom u središte kongresnog turizma

Od 31. ožujka do 2. travnja

Kako u kratkom vremenu stvoriti nove segmente turističke ponude grada Splita, najbolje pokazuje mlada uspješna ekipa studenata iz Splita i Kotora koji drugu godinu zaredom smještaju Split u središte kongresnog turizma. Split the week konferencija nastala je kao rezultat zajedničkog rada mladih te i ove godine donosi brojne zanimljive predavače i teme za sve one koji dijele zajedničku strast prema turizmu, hotelijerstvu i marketingu.

Naime, Split the week konferencija održava se u Splitu od 31. ožujka do 2. travnja 2022. gdje će stotine mladih iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Makedonije steći neprocjenjivo iskustvo učenja od uspješnih poduzetnika, ali i međusobno povezivanja budućih lidera. Događaj se sastoji od programa kroz tri dana boravka gostiju u Splitu, koji svoj vrhunac ostvaruje upravo 1. travnja kada će u Cinestar kino dvorani prisutni moći poslušati eminentne predavače i zanimljive teme.


Predavači su stručnjaci iz područja turizma, hotelijerstva i marketinga, a evo tko su oni redom:

- Jelena Toth - direktorica Turističke zajednice Varaždina i organizatorica Špancirfesta

- Ivan Škojo - direktor marketinške i development agencije Reroot

- Tomislav Pancirov - konzultant za digitalne komunikacije i najpoznatiji hrvatski digitalni nomad

- Joze Tomaš - predsjednik Hrvatske gospodarske komore Splitsko-dalmatinske županije

- Marko Marijoković - social media specialist koji broji stotine tisuća pratitelja na društvenim mrežama

- Dario Marčac - Tik Tok kreator te jedan od najutjecajnijih kreatora u regiji.


Navedeni predavači prenosit će svoje znanje kroz iduće teme: Razvoj karijera, Brendiranje novog doba i Influencer marketing. Detalje provjerite na službenoj stranici konferencije Split the week.

Kao novost te nešto što nismo imali prilike vidjeti na drugim konferencijama jest i panel-rasprava pod nazivom 'Sudar svjetova' gdje će influenceri s LinkedIna, Tik Toka i Instagrama sukobiti svoje stavove te na vlastitim primjerima objasniti svim prisutnima prednosti i mane pojedinih društvenih mreža, trikova kojima se svakodnevno koriste u radu, čime će zasigurno pomoći sudionicima da uspješno razviju vlastito poslovanje. Nerijetko se dogodi da tvrtke i poduzeće gube značajne količine novce na svoje marketinške aktivnosti, a kroz ovu panel-raspravu neće biti više potrebe za pogreškama koje im se mogu dogoditi na putu k uspješnoj promociji, govore nam organizatori ovog događaja.

Slogan same konferencije je 'Očekujte neočekivano', a s obzirom na izvanredan uspjeh prošlogodišnjeg izdanja koje je pratilo više od 1200 sudionika putem live streama, ne možemo ne očekivati brojna iznenađenja i odličnu atmosferu i ove godine. S obzirom da ove godine nema epidemioloških mjera koje onemogućuju publiku u dvorani, vjerujemo kako će više stotina sudionika uživati u pomicanju standarda u organizaciji evenata koje nam donose ovi mladi ljudi.

Pratite u idućim danima što donosi Split the week konferencija zahvaljujući kojoj Split nastavlja razvijati kongresni turizam. Još kad k tome dodate da su studenti zaslužni za takav uspjeh, možemo samo reći 'očekujemo najbolje'!

Vaša reakcija na temu