Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com OD SVIBNJA Croatia Airlines uvela dvije nove linije iz Splita

OD SVIBNJA Croatia Airlines uvela dvije nove linije iz Splita

Karte uskoro kreću u prodaju

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, prošlog je tjedna najavila još dvije nove linije iz splitske zračne luke za nadolazeći ljetni red letenja koji na snagu stupa krajem ožujka ove godine, piše Croatian Aviation.

Croatia Airlines uvodi još dvije sezonske linije iz Zračne luke Split. Radi se o redovnim međunarodnim linijama prema Skopju i Oslu, a nova su odredišta najavljena u studenome prošle godine. Sada je dostupan i sam red letenja, a karte će se uskoro naći u prodaji.

12. svibnja Croatia Airlines uvodi liniju između Skopja i Splita koja će u prometu biti dva puta tjedno, utorkom i petkom. Linija je najavljena do sredine listopada, odnosno 14.10.2023.

Dva dana kasnije, 14. svibnja, kompanija uvodi redovnu liniju između Splita i Osla koja će u prometu biti jednom tjedno, nedjeljom, do 15. listopada ove godine.

S dvije nove linije Croatia Airlines na tržište stavlja dodatnih 13 tisuća sjedala, na liniji prema Skoplju prometovat će zrakoplovi tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala, dok će na liniji prema glavnom gradu Norveške prometovati zrakoplovi tipa A319, kapaciteta 144 sjedala.

Kompanija je fokus prebacila na splitsku zračnu luku te iz Splita u špici ljetne sezone ima daleko više letova nego ranijih godina, a osobito nakon dolaska niskotarifnog Ryanaira u Zagreb.

Vaša reakcija na temu