Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: ODBOR ZA DOČEK Nekoliko taksista i autobus čekali su uplovljavanje - jednog putnika

VIDEO: ODBOR ZA DOČEK Nekoliko taksista i autobus čekali su uplovljavanje - jednog putnika

Isplovio je prvi ovosezonski katamaran za luku Vira

Prvi ovosezonski katamaran za luku Vira na otoku Hvaru isplovio je jutros u 8.30 sati iz splitske trajektne luke.

Uplovljavanje broda u najzapadnije naselje na otoku, samo par kilometara od grada Hvara, izazvalo je reakcije otočana koji su s podsmijehom pratili dolazak putnika. Doslovno jednog putnika.

Tako su tog jednog putnika čekali autobus i nekoliko taksija. Putnik se odlučio za vožnju autobusom do obližnjeg Hvara.

Naime, od danas do 13. rujna svakodnevno će u 8.30 sati iz Splita ploviti katamaran za luku Vira, a vraćat će se u 10 sati. Subotom, nedjeljom i blagdanima će uz jutarnju liniju ploviti i katamaran u 13.15 sati za Viru, a u 14.45 će se vraćati za Split.

Jadrolinija je u suradnji s Nautičkim centrom Hvar dogovorila ovu liniju kako bi se barem malo rasteretila luka Hvar. Zato je u cijenu karte za katamaran uključen i prijevoz autobusom od luke Vira do grada Hvara. Premda je prvo uplovljavanje s jednim putnikom mještanima bilo smiješno, može se očekivati puno veći interes turista i domaćih koji će usred turističke sezone koristiti dodatnu liniju.

Vaša reakcija na temu