Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Općina Jelsa OPĆINA JELSA Kreirana jedna od najvećih virtualnih prezentacija u Hrvatskoj

OPĆINA JELSA Kreirana jedna od najvećih virtualnih prezentacija u Hrvatskoj

Moguće je obići 200 lokacija

Turistička zajednica općine Jelsa u suradnji s www.reklam-net.hr kreirala je virtualnu šetnju u 360° otokom Hvarom. Dostupna je na poveznici.

Osim foto i video prezentacije, kroz pregled virtualne šetnje moguće je na pojedinim lokacijama i uključenje uživo putem live kamera, a na pojedinim mjestima moguće je pokretanje videa u 360 formatu kako bi posjetitelji stekli još bolji dojam. Virtualna prezentacija za Jelsu i otok Hvar ima 200 lokacija koje je moguće obići, što je čini jednom od najvećih virtualnih prezentacija u Hrvatskoj.

Razgled općine i njezinih okolnih mjesta sa svim pripadajućim uvalama uz doživljaj virtualne stvarnosti pomoću VR (Virtual Reality) šetnja je koja omogućava doživljaj otoka Hvara iz zraka.

Virtualne šetnje najpotpuniji su oblik prezentacije koji osigurava najrealniji prikaz i pruža razne dodatne mogućnosti predstavljanje sadržaja. Iznajmljivači, hoteli, kampovi i svi drugi zaposleni u turizmu koji žele postaviti ovakav prikaz otoka Hvara na svojem web mjestu, to mogu napraviti ako se jave u ured TZ Jelsa.

Vaša reakcija na temu