Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/YouTube OPERACIJA 4: Ivan Perišić u novom promo videu Omiša

OPERACIJA 4: Ivan Perišić u novom promo videu Omiša

Vrime je stalo kad je došao doma i obukao kopačke

Ljubav prema rodnom gradu i vlastitim korijenima budi emocije koje je teško staviti u riječi, ali se zato može iskazati djelima. Vjernost svome gradu nikada nije skrivao omiljeni Vatreni, igrač londonskog Tottenham Hotspura, Ivan Perišić, o čemu osim motiva Omiša koje je dao istetovirati, sada svjedoči i novi uradak Turističke zajednice Grada Omiša.

Proslavljena četvorka hrvatske nogometne reprezentacije rijetko se pojavljuje u reklamama, ali za svoj grad u kojem je napravio prve nogometne korake, Perišiću nije bio problem napraviti i one filmske. Rezultat je novi promotivni video Omiša bondovskog naziva 'Operacija 4'.


Vrijeme stane kad Ivan dođe u Omiš

Radnja novog promotivnog videa TZG Omiša, čiji je redatelj Danijel Bolić, inspirirana je Ivanovim povratcima u svoj rodni grad, kada među djecom, ali i odraslima, nastaje prava euforija, nakon čega kreću u potragu za svojim slavnim sugrađaninom. Isti osjećaj dijeli i većina turista, koji posjećuju ovaj jedinstveni dalmatinski gradić na ušću Cetine.

Gdje je prošao, gdje je zadnji put viđen, gdje je sjeo na kavu - u Omišu su svi ludi za Ivanom! Tu je i mlado i staro ponosno na uspjehe slavnog nogometaša, zbog čega svi žele ovjekovječiti svoj trenutak s njim, putem fotografije ili autograma. Sve to iskreno prenosi video koji donosimo u nastavku.


Ivan je sada cijelom svijetu predstavio čari i šarma grada Omiša - njegove srednjovjekovne tvrđave, prekrasne plaže, jezgru starog Grada, ušće Cetine, bogatu gastronomsku tradiciju te dalmatinski duh samih Omišana. Sve to poznato je brojnim turistima koji svake godine posjećuju Omiš, a vjerujemo da će nogometna veličina kao što je Ivan Perišić biti dodatan razlog svim istinskim ljubiteljima najpopularnijeg sporta na svijetu da uvrste Omiš u svoje ljetne itinerare.

'Iznimno smo ponosni što je Ivan još jednom odlučio sudjelovati u promociji našeg grada. On je svojim uspjesima zadužio ne samo Omiš, već cijelu Dalmaciju, Hrvatsku, ali i cijeli nogometni svijet. Ivan se uvijek redovito odazove svome Omišu i ovim putem mu želimo još jednom zahvaliti na sudjelovanju', poručila je Petra Bartulović, direktorica Turističke zajednica grada Omiša.


Vaša reakcija na temu