Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Aminess Otvoren novi kamp s pet zvjezdica

Otvoren novi kamp s pet zvjezdica

Ima 30 glamping vila te 232 mobilne kućice

Hotelska grupacija Aminess Hotels & Resorts otvorila je camping resort s pet zvjezdica – Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu. Aminess d.d. pod svojim brendom, kako navode na svojoj stranici, upravlja s ukupno 13 hotela, 4 kampa, naseljem od 80 vila, te 92 apartmana na Jadranu, točnije u istarskom Novigradu, na otocima Krku i Korčuli te na poluotoku Pelješcu. Većinski vlasnik društva je Auctor kapital d.o.o. iz Zagreba.

Kamp će sadržavati i 30 glamping vila te 232 mobilne kućice, a posebna značajka kampa bit će impresivnih 180 bazena, od kojih je 118 smješteno uz mobilne kućice, 30 uz glamping vile i ranije spomenutih 32 bazena uz luksuzne parcele u prvom redu do mora.


'Aminess Avalona Camping Resort je među šest kampova u Hrvatskoj s prestižnih pet zvjezdica, potvrđujući svoju izvrsnost prema visokim zahtjevima ADAC standardima. Otvorenjem Avalone, Aminess nastavlja proširivati svoj portfelj ulaganjem u objekte visoke kategorije, pružajući istovremeno poticaj razvoju i unapređenju lokalne turističke i ugostiteljske ponude na otoku', rekao je Mladen Knežević, član uprave u Aminessu.

Vaša reakcija na temu