Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Otvoren Turistički informativni centar u Sinju

Otvoren Turistički informativni centar u Sinju

Donosimo radno vrijeme

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg broja dolazaka stranih i domaćih turista u Sinj. Kao i svake godine, njihov broj kulminirati će u vrijeme održavanja svečanosti Alke i Velike Gospe, kada očekuju više stotina tisuća gostiju. Stoga je iznimno bitno pružiti im osjećaj dobrodošlice i pravodobnu informaciju.

Upravo sa svrhom što bolje informiranosti turista, Turistička zajednica grada Sinja otvorila je početkom lipnja, u ulici Šetalište bl. Alojzija Stepinca 2., Turistički informativni centar (TIC).

Radi se iznimno vidljivom i atraktivnom prostoru (nekadašnji ured Alka marketinga) koji se nalazi u neposrednoj blizini crkve Čudotvorne Gospe Sinjske, uz parkić s bistama istaknutih Sinjana i palače Tripalo, a u kojem će informatori TZG Sinja dijeliti promotivne materijale i informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja i okolnih mjesta.

'Poslovi koje obavljaju djelatnici info - centra, pored davanja informacija u izravnom kontaktu s posjetiteljima, također podrazumijevaju prikupljanje i ažuriranje povratnih informacija turista koji su boravili u našem gradu, a sve u svrhu poboljšanja trenutne turističke ponude i infrastrukture na području našega grada i mjesta koja mu gravitiraju', poručili su iz Turističke zajednice grada Sinja.

Turistički informativni centar bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od 10.00 do 18.00 sati, a u visokoj sezoni (kolovozu), svaki dan od 8.00 do 20.00 sati te dva dodatna punkta u centru grada od 1. do 15. kolovoza.

Vaša reakcija na temu