Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: N1 Ovo su tri najbolje stranice za pretraživanje jeftinih avionskih karata

Ovo su tri najbolje stranice za pretraživanje jeftinih avionskih karata

Pogledajte preporuke

Želite uskoro putovati? Zanima vas gdje pronaći jeftine avionske karte? Pogledajte preporuke objavljene na stranici Putujmo jeftino. Stranice su, naglašavaju, izabrali zato što su vrlo sigurne, imaju podršku na više jezika, imaju online podršku i gotovo je 90% uvijek sigurna cijena koju stranice prikažu. Ukoliko se cijena razliku od one koju su ove tražilice pronašle to je sigurno zato što je akcija upravo istekla ili je u zadnjem trenutku prijevoznik promijenio cijene. Svaka od navedenih stranica radi tako da će vas nakon klika na željeni let preusmjeriti kod prijevoznika ili posrednika koji prodaje avionsku kartu.

Svjetski najbolja i najjednostavnija stranica za pretraživanje letova. Možete tražiti letove po danima, mjesecima pa i uz oznaku cijela godina što znači da će vam Skyscanner odmah izlistati sve najbolje opcije i do 12 mjeseci unaprijed. Stranica je super sigurna i super brza pa je uvijek izbor broj jedan - Skyscnner.

Važno: ponekad ćemo napisati u našim ponudama da je cijena leta recimo 600 kn, a nakon što kliknete na link cijena će biti možda 1100 kuna. Ono što morate znati je da postoje tri opcije na stranici Skyscanner. Pogledajte fotografiju ispod – fastest, cheapest, best. Znači naše opcije su uvijek (ili gotovo uvijek) cheapest što znači da trebate obratiti pažnju na tu oznaku i ako nije uključena stisnuti na nju i dobiti ćete najnižu cijenu za let.

Napomena:  obavezno postavite Skyscanner u postavkama tako da je izabrana valuta HRK ili EUR, a za jezik ENG, u postavkama zatim izaberite Hrvatsku kao državu. Ovo je najbolja opcija jer neke opcije koje su u GBP valuti ili na drugom jeziku (Talijanski),  a imaju i drugu državu u postavkama ( recimo Irska) ponekad ne prikazuju sve prijevoznike (nekad nedostaje Ryanaira, EasyJet itd).

Stranica Momondo je  vrlo pouzdana i vrlo brza stranica koja je u cijelom svijetu priznata kao odličan izbor za brzu pretragu letova. Na žalost nema tako dobre detaljne opcije pretraživanja kao Skyscanner pa je zbog toga na drugom mjestu. Uvijek je dobro usporediti cijenu Skyscanner pronađenog leta s letom pronađenim na Momondo stranici.

Napomena: kod lowcost prijevoznika uključena je samo ručna prtljaga odnosno manji ruksak pa uvijek računajte na to da ukoliko nosite veliki kofer onda morate dodatno platiti prtljagu. Nemojte zaboraviti da se prijavite na let odnosno napravite check-in (čekiranje) jer se čekiranje za lowcost kompanije naplaćuje u zračnoj luci.

Kayak je super popularna tražilica koja na žalost ima nešto nedostataka i zbog toga ju stavljamo kao treću opciju. Kayak radi savršeno, ali ponekad neće izlistati baš sve cijene i za sve destinacije pa ćete morati nešto duže tražiti dok zapravo ne pronađete ono što zapravo i tražite. Plus je to što Kayak ima opciju Explore pri kojoj vam odmah daje na uvid sve letove iz odabrane zračne luke.

Napomena: Kod stranice Kayak.com ponekad je dobro promijeniti jezik i državu pa tako Kayak.de ili Kayak.it imaju bolju opciju za letove iz Njemačke ili Italije što je korisni svima koji traže recimo daleko putovanje s polaskom iz Venecije, Milana ili Münchena.

Ovo je samo mali dio tražilica koje možete koristiti kako bi pronašli najbolju opciju za putovanje. Još su ovdje Edreams, Kiwi i mnoge druge tražilice, ali i alati kao što je Amadeus. Na vama je da pronađete tražilicu koja vam najviše odgovara.

Vaša reakcija na temu