Pitali smo Vilija Beroša kakve su prognoze za sezonu, pogledajte što je odgovorio

Pitali smo Vilija Beroša kakve su prognoze za sezonu, pogledajte što je odgovorio

Ministar zdravstva nada se da će epidemiolozi staviti situaciju pod kontrolu

Vili Beroš danas je na Korčuli i Pelješcu sa svojim HDZ-ovcima obilazio predizborne skupove, a mi smo ga pitali da nam komentira porast novooboljelih od koronavirusa.   

'Znate da mjere promišljamo iz trenutka u trenutak. Broj novooboljelih određenim je dijelom vezan uz noćne klubove. To nije dobro. Apeliram na mlade da budu oprezni i održavaju distancu, a mi ćemo razmisliti ukoliko to bude i dalje tako da poduzmemo određene mjere. Promišljamo što i kako treba. Istina je da je broj veći, no opet manji nego što je bio u trenutku kada je bio najveći. Mislimo da će epidemiolozi uspjeti staviti situaciju pod nadzor jer je to preduvjet da ne uvodimo veće restriktivnije mjere. I ranije je bilo jako važno da se epidemiološke mjere poštuju, a pogotovo sad. Vrijeme je novog suživota s tim virusom i moramo biti krajnje oprezni', kazao je Beroš. 

Pitali smo ga i kakve su prognoze za sezonu. 

'Teško mi je reći, veseli me da je u Orebiću preko 40 posto turista došlo tako da je to jedna sjajna okolnost. Nije tako svugdje, ali to je sjajna okolnost', kazao je Beroš.     


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68760, "");
Pregledaj komentare