Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POČINJE GOSPODARSKI FORUM U KAŠTELIMA: Pričat će se o ekonomiji doživljaja i turizmu posebnih interesa

POČINJE GOSPODARSKI FORUM U KAŠTELIMA: Pričat će se o ekonomiji doživljaja i turizmu posebnih interesa

'Interpretacija baštine kroz priče i promocija baštinskih priča' naziv je jednog od izlaganja

Dvodnevni događaj 'Gospodarski forum - ekonomija doživljaja i turizam posebnih interesa' počinje danas u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću. Prvog dana program traje od 9 do 14 sati, a drugoga od 9 do 13. 

Romana Lekić će u četvrtak pričati o 'Kreiranju doživljaja i ulozi suvenira', a Iva Silla i Silvija Jacić o 'Interpretaciji baštine kroz priče i promociji baštinskih priča'. Silvija i Iva će osim toga održati 'Edukativnu radionicu Interpretacija baštine kroz priče i promociju baštinskih priča'.

'Kreativno jutro - predstavljanje hubova' na rasporedu je idućeg dana. S hubovima će nas upoznati Mirela Marović Omerzu (BIZkoshnica Coworking), Luka Piškorić (Poligon, zavod za razvoj kreativnih industrija) i Mateja Bošnjak (CODE HUB Mostar).


Vaša reakcija na temu