Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com POZIV IZNAJMLJIVAČIMA 6. Forum obiteljskog smještaja Splitsko-dalmatinske županije održat će se u srijedu

POZIV IZNAJMLJIVAČIMA 6. Forum obiteljskog smještaja Splitsko-dalmatinske županije održat će se u srijedu

Početak je u 11 sati, evo kako se prijaviti

Jedno od najvećih godišnjih okupljanja mikropoduzetnika u obiteljskom smještaju Splitsko-dalmatinske županije, regionalni Forum obiteljskog smještaja, ove će se godine, u skladu s epidemiološkim mjerama, održati online, u srijedu, 17. ožujka, u 11 sati.

Forum organizira Sekcija Zajednice obiteljskog turizma HGK – Županijske komore Split, s ciljem edukacije i informiranja dionika u obiteljskom smještaju i turizmu.

Ovogodišnje virtualno izdanje Foruma, pod nazivom 'Obiteljski smještaj - novo doba poslovanja', naglasak će staviti na novosti i izazove koji očekuju iznajmljivače privatnog smještaja u predstojećoj sezoni.

Bit će riječi o aktualnim temama od važnosti za poslovanje privatnih iznajmljivača, u rasponu od poreznih obveza u ovoj godini do pitanja organizacije testiranja gostiju, mogućnosti dodatnih punktova za testiranje, primjerenije cijene testova za turiste te općenito olakšavanja procedure njihova dolaska.

Iz Županijske komore Split pozivaju privatne iznajmljivače da sudjeluju na Forumu te se iz prve ruke, od strane mjerodavnih govornika, informiraju o novostima i temama koje nameće sezona pred nama.

Prijaviti se možete ovdje, a za dodatne informacije obratiti u HGK – Županijsku komoru Split, Nataši Bušić, na tel. 021/321-118, odnosno e-mail: nbusic@hgk.hr.

Vaša reakcija na temu