Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRIRODNE LJEPOTE I BOGAT PROGRAM Bajkovit Advent u Fužinama

PRIRODNE LJEPOTE I BOGAT PROGRAM Bajkovit Advent u Fužinama

Otvorenje je ove subote

Iz Općine Fužine pozivaju da ih se pojesti u adventsko vrijeme jer, kažu, posjetitelje očekuje bajkovita pozornica na otvorenom i bogat program u kojem će bezrezervno uživati. Otvorenje Adventa održat će se u subotu, 27. studenoga, u 12 sati.

Prvog dana posjetitelje očekuju: glazbeni program, kićenje jelke u organizaciji Društva naša djeca, paljenje 1. adventske svijeće, jahanje konjića na igralištu pod branom, vožnja oko jezera Bajer sa simpatičnim Ujom i konjićem Liscom, malenim konjićem Hugom i veselim Djedom Božićnjakom. 


Za nedjelju, 28. studenoga, organizatori najavljuju jedinstven koncertni spektakl koji se održava u špilji Vrelo. Poručuju da ćete od 16 sati uživati u ljepotama podzemlja uz glazbeni nastup Goranke i Marina Tuhtana.

Tijekom vikenda, od petka do nedjelje, u adventsko vrijeme program prati i bogata ponuda domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova, slasne delicije lokalnih ugostitelja, brojne igre za djecu, a u izletištu Šumska bajka svakog vikenda od 10 do 16 sati organizira se prigodni program: paljenje adventskih baklji, kićenje bora, pokloni iznenađenja i ljekovito piće dobrodošlice za odrasle.

Svakako rezervirajte smještaj na području Općine Fužine već sada, poručuju iz organizacije, posebno ako želite uživati u jedinstvenom dočeku Nove godine u podne koji se održava 31. prosinca. Na raspolaganju su vam hotel Bitoraj, Lovački dom Arnika, hostel Fužinarka kuća kao i niz kuća za odmor, apartmana i soba kod privatnih iznajmljivača. Više informacija o programu u vrijeme adventa, sadržajima, smještaju i datumima održavanja svih događanja možete dobiti na Facebook stranicama Tourist info Fužine @tfuzine.

Vaša reakcija na temu