Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RENT MANAGER Trebate samo imati nekretninu, sve ostalo vezano za turizam obavlja inovativna splitska agencija

RENT MANAGER Trebate samo imati nekretninu, sve ostalo vezano za turizam obavlja inovativna splitska agencija

Transparentnost i IT progresivnost naše su glavne odrednice poslovanja - poručio je Boris Miodrag

S rastom turizma u Hrvatskoj iz godine u godinu raste i ponuda nekretnina za kratkoročni najam, no s njima raste i broj izazova s kojima se iznajmljivači susreću. Zbog nestašice radne snage i brzorastuće konkurencije sve veći broj vlasnika nekretnina brigu o najmu prepušta specijaliziranim agencijama, među kojima istaknuto mjesto zauzima Sun Spalato. Prema modelu 'ključ u ruke', ova mlada splitska agencija na jednom mjestu objedinjuje sve vrste usluga, od  dočeka gostiju do upravljanja kanalima prodaje, a ovih je dana predstavila i 'Rent Manager', prvi portal za potpuni uvid u poslovanje nekretnine u najmu.

- Priča o Sun Spalatu krenula je od uočavanja potrebe za agencijom kojoj bi iznajmljivači, koji sami nemaju vremena ili mogućnosti baviti se time, bezbrižno prepustili upravljanje vlastitim nekretninama tijekom turističke sezone. S tim ciljem, koristeći bogato iskustvo u financijskom menadžmentu i informatičkim tehnologijama, kreirali smo besplatni 'Rent Manager' portal. U nekoliko poteza vlasnik dobiva informacije o svakom računu izdanom od strane agencije i ostalih dobavljača, eventualnim nastalim štetama i sanacijama na objektima te konačno ostvarenu neto dobit, koja se uredno svakog mjeseca uplaćuje na račun vlasnika. Transparentnost i IT progresivnost naše su glavne odrednice poslovanja - poručio je Boris Miodrag, osnivač agencije Sun Spalato. 

Kako funkcionira 'Rent Manager' portal? Nakon registracije u agenciji vlasnik nekretnine dobiva svoje korisničko ime i lozinku za portal, nakon čega se u svakom trenutku može ulogirati i pratiti prihode i rashode u realnom vremenu. Korisnicima usluge zajamčena je i stopostotna naplata rezervacija te stopostotna naplata bilo kakve štete, što vlasnicima donosi financijsku sigurnost, ali i jamstvo da će nekretnina ostati u besprijekornom stanju. Ovo je prvi sustav te vrste na ovim prostorima, a slični primjeri kompanija Oyo, Airsorted i Hostmaker mogu se pronaći u UK i Aziji. Kroz novi portal, poručuju iz agencije Sun Spalato, žele ne samo predstaviti inovativne načine poslovanja, nego i poboljšati ukupnu turističku ponudu Hrvatske. Jesu li na pravom putu, možete provjeriti u samo nekoliko klikova. 

Sun Spalato je property management agencija s fokusom na kratkoročno iznajmljivanje nekretnina, u sklopu kojeg klijentima nudi kompletnu uslugu - profesionalno dekoriranje, fotografiranje, optimizaciju cijena, čišćenje, kartičnu naplatu, održavanje nekretnine i ostalo. U ovom trenutku agencija upravlja s 15 luksuznih apartmana od četiri zvjezdice i jednim hotelom u Splitu, a sve nekretnine se nalaze u strogom centru grada ili tik uz gradske plaže. Planovi za budućnost uključuju širenje poslovanja prvo regionalno, a potom i globalno, kao i dostizanje brojke od 50 apartmana kroz godinu te 100 apartmana u naredne dvije godine. 

Vaša reakcija na temu