Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAJAM CVIJEĆA Flower market uskoro ponovno na trogirskoj rivi

SAJAM CVIJEĆA Flower market uskoro ponovno na trogirskoj rivi

Dolaze izlagači iz cijele Hrvatske

Turistička zajednica grada Trogira najavljuje drugo izdanje šarene manifestacije Flower Market Trogir 2024. kojom Trogir postaje #centarcvita od 27. do 29. travnja 2024. godine kada posjetitelje očekuje raznovrstan i zanimljiv program. Ovogodišnji sajam cvijeća, prezentacijskog i prodajnog karaktera, započinje u subotu 27.4. u 9.00 sati na trogirskoj rivi kada će izlagači iz cijele Hrvatski na raspolaganje staviti velik izbor sadnica, cvijeća i ukrasnog bilja. 

Osim toga, Dječji vrtić Trogir priprema izložbu likovnih radova pod nazivom 'Cvjetni pozdrav', a Likovna udruga Trogir održat će kreativno-likovne radionice za djecu u parku Malarija te Kist&pit radionice za odrasle u Kneževom dvoru.

Također, otvorene su i prijave na Natječaj za izbor najljepše okućnice i balkona u 2024. godini na području grada Trogira kako bi građani mogli pokazati uloženi trud prilikom uređenja svojih vrtova i balkona, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Jedan od prioriteta ovog projekta je očuvanje i uređenje okoliša s ciljem stvaranja zelenijeg i ugodnijeg mjesta za život.

Natječaj je podijeljen u dvije kategorije: Okućnice i vrtovi te Balkoni i prozori (s obzirom na specifičnost stare gradske jezgre).

Nagrade se dodjeljuju u obliku financijske potpore za obje kategorije u sljedećim iznosima: 1. mjesto 500 eura, 2. mjesto 300 i  3. mjesto 150 eura.

Prijaviti se mogu svi građani s područja grada Trogira, a prijave se zaprimaju do 21. 5. 2024.

Detalje natječaja te obrazac za prijavu i obrasce za bodovanje pronađite na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Trogira. 

Vaša reakcija na temu