Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Scandinavian Airlines uvodi dvije linije prema Splitu

Scandinavian Airlines uvodi dvije linije prema Splitu

Zračna veza s Oslom i Copenhagenom

Scandinavian Airlines, poznatija kao SAS, zračni prijevoznik Danske, Norveške i Švedske uskoro će pokrenuti dvije međunarodne linije prema Hrvatskoj, otkriva Croatian Aviation.

SAS je dugogodišnji gost u hrvatskim obalnim zračnim lukama, stoga ne čudi da će među prvim linijama nakon korona krize pokrenuti dvije prema Zračnoj luci Split.

Kompanija je objavila red letenja za lipanj, dok će raspored za srpanj uskoro biti finaliziran.

Od 20. lipnja kompanija uvodi liniju Copenhagen - Split, 2 puta tjedno (srijedom i subotom), zrakoplovom tipa A320neo.

Od istog datuma uvodi se i linija Oslo - Split, no svega jednom tjedno (subotom), istim tipom zrakoplova, A320neo koji u floti ovog prijevoznika ima kapacitet od 174 sjedala.

U ljetnom redu letenja SAS inače prometuje iz brojnih destinacija u Skandinaviji prema Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no kompanija je za sada najavila tek dvije za Zračnu luku Split, donosi Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu