Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com SPALATO TRAVEL Vaš partner za uspješnu turističku sezonu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SPALATO TRAVEL Vaš partner za uspješnu turističku sezonu!

Agencija na sebe preuzima oglašavanje smještaja na vodećim svjetskim portalima, kompletnu komunikaciju s gostima, dočekivanje turista...

Nakon prošle, prilično uspješne turističke sezone, pripreme za nadolazeću su u punom jeku. Predsezona je počela odlično, Split je pun turista, a pred nama je po svemu sudeći rekordna turistička sezona.

Turistička agencija Spalato travel d.o.o. je osnovana s ciljem pružanja širokog spektra usluga u svim segmentima turizma s naglaskom na upravljanje smještajnim objektima. Bilo da je riječ o kući za odmor, apartmanu ili luksuznim sobama, njihov iskusni tim profesionalaca stoji na raspolaganju. Specijalizirani su za rad sa smještajnim objektima u centru Splita.

- Nemate dovoljno vremena da se u potpunosti posvetite vašoj nekretnini i iskoristite njen maksimalan potencijal? Obratite nam se s povjerenjem i našem stručnom timu prepustite upravljanje vašim objektom. Svakom partneru pristupamo individualno s ciljem uspostavljanja dugoročnog kvalitetnog odnosa na obostrano zadovoljstvo - poručili su iz Spalato travela.

Među ostalim, na sebe preuzimaju oglašavanje smještaja na vodećim svjetskim portalima, telefonsku i online komunikacija s gostima, dočekuju ih, a nakon odlaska turista objekt profesionalno očiste.

- Za više informacija posjetite www.spalatotravel.hr ili nas kontaktirajte na +385 91 951 3330 i mail: info@spalatotravel.hr  - dodali su.

Vaša reakcija na temu