Foto: Pixabay Španjolska niskobudžetna aviokompanija najavljuje letove prema Splitu i Dubrovniku

Španjolska niskobudžetna aviokompanija najavljuje letove prema Splitu i Dubrovniku

Ponovno se uvodi linija Rim - Split, od 07. srpnja, dva puta tjedno

Španjolska niskobudžetna aviokompanija Vueling najavljuje početak prometovanja prema dvije destinacije u Hrvatskoj - Splitu i Dubrovniku, prenosi Croatian Aviation.

Ova poznata niskobudžetna kompanija prometuje iz četiri hrvatske zračne luke: Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba, a u idućem će tjednu pokrenuti linije prema hrvatskoj obali.

Ponovno se uvodi linija Rim - Split, od 07. srpnja, dva puta tjedno (utorkom i subotom). Već u drugom tjednu operacija linija bi trebala prometovati čak četiri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom). Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320.

Ponovno se uvodi linija Rim - Dubrovnik, od 15. srpnja, tri puta tjedno (srijedom, četvrtkom i subotom). Povećanje prometa na ovoj liniji očekuje se od početka kolovoza.

Ponovno se uvodi linija Barcelona - Dubrovnik, od 13. srpnja, tri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom). I na ovoj se liniji povećanje broja tjednih letova očekuje od kolovoza.

Linija Rim - Zadar trenutno nije u prodaji, dok su na liniji Barcelona - Zagreb otkazani svi letovi do početka kolovoza, izvještava Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69329, "");
Pregledaj komentare