SPORTSKA HRVATSKA Poziv za provedbu projekta u 2020. godini otvoren još tjedan dana

SPORTSKA HRVATSKA Poziv za provedbu projekta u 2020. godini otvoren još tjedan dana

Riječ je o projektu kojeg smo vrlo uspješno proveli u 2019. godini tijekom koje smo podržali 14 vrhunskih sportskih događanja i manifestacija koje su bile snažan motiv dolaska u Hrvatsku, rekao je Kristjan Staničić

Hrvatska turistička zajednica objavila je poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta 'Sportska Hrvatska' za 2020. godinu. Poziv je otvoren do 25. studenoga 2019. godine, a HTZ putem ovog projekta u idućoj godini planira uspostaviti suradnju s organizatorima vrhunskih sportskih događanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima u cilju dodatne promocije hrvatskog turizma na emitivnim tržištima. 

- Riječ je o projektu kojeg smo vrlo uspješno proveli u 2019. godini tijekom koje smo podržali 14 vrhunskih sportskih događanja i manifestacija koje su bile snažan motiv dolaska u Hrvatsku. Također, kroz ovaj smo projekt ostvarili i izvrsnu suradnju s hrvatskim sportašima i sportskim kolektivima koji svojim rezultatima i nastupima doprinose promociji Hrvatske u svijetu. Siguran sam da će vrhunski sportski projekti i tijekom 2020. godine doprinijeti podizanju svijesti o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude - izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, nadodavši kako je Hrvatska u svjetskim okvirima najčešće prepoznata upravo po turizmu i sportu. 

Prijaviti se mogu organizatori višednevnih vrhunskih sportskih međunarodnih natjecanja koji svojom međunarodnom prepoznatljivošću i ugledom mogu doprinijeti nacionalnoj promociji, kao i vrhunski hrvatski sportaši, osvajači odličja na europskim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima, odnosno natjecatelji na značajnim međunarodnim sportskim natjecanjima.

Zainteresirani partneri dužni su dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do ponedjeljka, 25. studenoga 2019. godine, a konačnu odluku o odabiru partnera donijet će Turističko vijeće HTZ-a. 

Tekst Poziva sa svim detaljnim informacijama dostupan je na službenim stranicama Hrvatske turističke zajednice, odnosno putem ove poveznice

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54460, "");
Pregledaj komentare