Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUPETARSKA GRADONAČELNICA: Držimo se mjera. Svima je u interesu da turizam potraje duže nego lani

SUPETARSKA GRADONAČELNICA: Držimo se mjera. Svima je u interesu da turizam potraje duže nego lani

'Ne dozvoljavamo veća okupljanja'

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković za Dnevnik N1 govorila je o turističkoj sezoni.

Zadovoljni su s obzirom na brojke od prošle godine, rekla je gradonačelnica Ivana Marković. 'Za prva dva tjedna srpnja podaci su na 80 posto, nešto su veći od prosjeka na razini države', dodala je.

U gradu Supetru mjere se, kaže, poštuju: 'Ne dozvoljavamo veća okupljanja. Ako su događanja na ograničenom prostoru, kontrolira se broj ljudi i covid potvrde. Gleda se da se na otvorenom ne okuplja veći broj ljudi. Za kolovoz imamo predviđene koncerte, a odluku o održavanju ćemo donijet na temelju situacije. Svima je u interesu da turizam potraje duže nego prošle godine', rekla je.

Ponovila je da je svima u interesu da turizam ove godine što duže potraje, ako je moguće, do rujna.

Supetar je jedna od najvećih putničkih luka u tom dijelu Jadrana, na što se se, kaže Marković, nekad znali žaliti. 'Ove godine smo željni gužva'.

Vaša reakcija na temu