Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TAJNI GOSTI Provjerite kako su prošli hoteli i restorani u Splitsko-dalmatinskoj županiji

TAJNI GOSTI Provjerite kako su prošli hoteli i restorani u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Istraživanje je provela agencija Heraklea

Tajni gosti ocjenjivali su proteklog ljeta hotele u Splitsko-dalmatinskoj županiji testirajući ljubaznost, gostoljubivost i susretljivost profesionalaca u hotelima i ugostiteljskim objektima. 

- Istraživanje je provela agencija Heraklea tijekom lipnja, srpnja i kolovoza 2019. godine. Pri tome je posebno ocjenjivana telefonska rezervacija, osoblje recepcije, soba, hotelski prostori i pansionski doručak u hotelskom restoranu. U hotelskoj uslužnosti i poštovanju standarda usluge hoteli su prikupili 89 posto bodova (od 100 mogućih), pa je i njihova prosječna ocjena odličan - rekla je Željka Bakmaz iz agencije Heraklea. 

Tako su gosti za koje domaćini nisu znali ugostiteljskim objektima kojih je ocijenjeno 39 u svim dijelovima županije, dali odlične prosječne ocjene (91 od 100 mogućih bodova). Najbolje ocijenjeni  su restorani 'Kogo' u Hvaru, 'Belveder' u Bolu, 'Zrno soli' u Splitu te 'Apinelo' u Supetru. 

Vaša reakcija na temu