Foto: Veljko Martinović TNT SPLIT: Dvodnevna konferencija o novim tehnologijama i digitalnim strategijama u turizmu

TNT SPLIT: Dvodnevna konferencija o novim tehnologijama i digitalnim strategijama u turizmu

Održava se 29. i 30. travnja u hotelu Radisson Blu

Dvodnevna turističko-tehnološka konferencija u Dalmaciji pod nazivom 'TNT SPLIT powered by ICT  županija' održat će se 29. i 30. travnja u hotelu Radisson Blu Split s početkom u 9.45 sati.

Na konferenciji će biti predstavljeni najnoviji trendovi i primjeri iz prakse o novim tehnologijama i digitalnim strategijama u turizmu. 

- Saznajte kako umjetna inteligencija može utjecati na prodaju vašeg smještajnog objekta, otkrijte komunikacijske i marketinške strategije, naučite više o google alatima, isprobajte virtual realty uređaje na licu mjesta te poslušajte panel rasprave eminentnih stručnjaka o budućim kretanjima turizma i novih tehnologija - poručuju organizatori, Cezar.hr i tvrtka TravelCode. 

Govorit će vrhunski stručnjaci, od predstavnika globalnih igrača bez kojih je današnji turizam nezamisliv poput Expedie i Booking.com-a, do stručnjaka iz uglednih domaćih tvrtki i institucija koje već godinama rade s turističkim tvrtkama među kojima su Hrvatski Telekom, SeekandHit, Jasno&Glasno, Cambium Networks, TravelCode, Cezar.hr, Hotel's Touch, Acquaint, ZASTI, Institut za Turizam i mnogi drugi.

Ulaz je moguć uz obaveznu online registraciju putem web stranice www.tnt-split.com, broj mjesta je ograničen. Generalni sponzor konferencije je Splitsko-Dalmatinska županija koja  podržava organizaciju ovog događanja putem projekta ICT županija i odjela za turizam.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare