Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Tommy super popusti uz Adriagate program pogodnosti za privatne iznajmljivače
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tommy super popusti uz Adriagate program pogodnosti za privatne iznajmljivače

Dočekajte sezonu spremni

Dva lidera u poslovanju ostvarili su suradnju zbog koje će privatnim iznajmljivačima priprema za početak turističke sezone biti još jednostavnija.

Već dugi niz godina Adriagate svoje poslovanje temelji na unaprjeđenju usluga za privatne iznajmljivače. No, jedan od najvažnijih projekata Adriagatea upravo je program pogodnosti kojemu se pridružio maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji – Tommy.

Kroz ovu suradnju privatni iznajmljivači koji su dio Adriagate obitelji ostvarit će izvrsne pogodnosti u pogledu značajno nižih cijena na odabrani asortiman u Tommy prodavaonicama.

Asortiman na koji će članovi Adriagate programa pogodnosti, a ujedno i Tommy kupci, ostvarivati ekskluzivan popust, definiran je osluškujući njihove potrebe te im je u potpunosti prilagođen.

Projekt je započet u ožujku, a Adriagate partneri iznajmljivači se putem redovitih promotivnih obavijesti obavještavaju na vrijeme o svim aktualnim akcijskim ponudama i pogodnostima.

'Kao maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, regiji u kojoj je turizam jedna od glavnih gospodarskih grana, osjetili smo potrebu dodatno doprinijeti njegovu razvoju i poduprijeti naše privatne iznajmljivače u ovim izazovnim vremenima. Suradnja s Adriagateom bila je odličan način da zajedničkim snagama to i postignemo. Vjerujemo da će naši kupci to prepoznati i biti još svjesniji da uistinu osluškujemo njihove potrebe te im želimo udovoljiti', poručuju iz Tommyja.

'Jako se radujemo ovoj suradnji i mislimo kako zajedno možemo napraviti uistinu velike iskorake u poslovanju obiteljskog smještaja. Želimo naglasiti kako smo jako sretni što radimo ovaj posao i ponosni što uz sebe, već više od dvadeset godina, imamo partnere iznajmljivače koji nam ukazuju povjerenje. Počašćeni smo jer nas biraju kao prijatelja dobre sezone', kazala nam je Ana Popović voditeljica B2C u Adriagate, koja zajedno sa svojim timom radi na ovom projektu.

Imate apartman, kuću ili vilu za iznajmljivanje? Dočekajte i vi sezonu spremni uz Adriagate i Tommy!

Više o ovoj suradnji i cijelom programu pogodnosti za iznajmljivače saznajte na stranicama www.adriagate.com.

Vaša reakcija na temu