Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press U Benkovcu održan regionalni sastanak UHPA-e

U Benkovcu održan regionalni sastanak UHPA-e

Sastanak članica iz regije Sjeverna Dalmacija održan je u Zavičajnom muzeju Benkovac, uz domaćinstvo TZ-a Ravni kotari

U utorak, 28. studenog 2023., u Zavičajnom muzeju Benkovac održan je regionalni sastanak članica Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) s područja Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Sastanak je vodio Mile Uroda, predstavnik regije Sjeverna Dalmacija u Upravnom odboru UHPA-e.

'UHPA-ini regionalni sastanci prilika su da s članovima otvorimo i rješavamo aktualne teme i probleme u turizmu. Održavamo ih redovno uoči skupštine na kojoj usvajamo godišnji program rada udruge za nadolazeću godinu, te želimo da članovi na ovaj način sudjeluju u njegovom kreiranju. Ovo je ujedno prilika da se predstavnici turističkih agencija upoznaju i s turističkim lokalitetima u destinaciji koje mogu uvrstiti u svoju ponudu, te smo iz tog razloga ove godine odabrali posjet Zavičajnom muzej Benkovac te Vinariji Škaulj. Posebno zahvalu upućujemo TZ-u Ravnih kotara i direktoru Vanji Čvrljku, domaćinima ovogodišnjeg regionalnog sastanka“, istaknuo je Mile Uroda.

UHPA je jedna od vodećih strukovnih udruga u turizmu te u svojem članstvu broji 200-tinjak redovnih članova koji pružaju usluge turističkih agencija i turoperatora te više od 100 pridruženih članova iz hotelijerstva, prijevoza, strukovnog obrazovanja te drugih ustanova i udruga vezanih uz turizam.

Vaša reakcija na temu