Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Uvode se nove zračne linije prema Splitu i Braču

Uvode se nove zračne linije prema Splitu i Braču

Putnici će stizati Iz Zuricha i Bratislave

Švicarska aviokompanija Helvetic Airways najavljuje one-time regularne letove na liniji Zurich-Brač. Kompanija je, kako bi što bolje odgovorila trenutnoj situaciji na tržištu, odlučila pokrenuti 'Helvetic POP-UP letove'. Umjesto klasične ponude regularnih letova s određenim tjednim frekvencijama, kompanija je odlučila uvesti ovaj novitet s letovima prema destinacijama prema kojima inače ne prometuje.

Upravo iz tog razloga kompanija je odlučila uvesti POP-UP letove na liniji Zurich-Brač, koji će iz Zuricha prema Braču poletjeti u ponedjeljak, 27. srpnja u jutarnjim satima, dok će povratak prema Zurichu iz Brača biti organiziran u četvrtak, 30. srpnja, u popodnevnim satima. Time se putnicima iz Zuricha, kao i onima koji se preko Zuricha odluče presjedati prema Braču, omogućiti direktan let prema ovom hrvatskom otoku, omogućujući kratki odmor na hrvatskoj obali u spomenutom periodu, piše Croatian Aviation.

Kompanija najavljuje mogućnost još takvih letova u kolovozu, ovisno o potražnji na prvom organiziranom POP-UP letu ovog srpnja. Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa E190, kapaciteta 110 sjedala.

Slovački avioprijevoznik, Air Explore, najavljuje svoju prvu redovnu liniju prema Hrvatskoj. Kompanija je do sada prometovala prema Hrvatskoj na charter linijama, uglavnom u ljetnim mjesecima, no sada će pokrenuti prvu redovnu liniju između Bratislave i Splita.

Linija Bratislava-Split bit će u prometu od nedjelje, 19. srpnja, dva puta tjedno do kraja rujna ove godine. Linija će prometovati dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom u poslijepodnevnim satima zrakoplovima tipa B737-800. Radi se o prvoj, potpuno novoj liniji koju uvodi neki avioprijevoznik u krizi koju je uzrokovala pandemija, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu