Foto: Pixabay.com VELIKO JESENSKO SNIŽENJE Na vrijeme se pripremite za sljedeću turističku sezonu!

VELIKO JESENSKO SNIŽENJE Na vrijeme se pripremite za sljedeću turističku sezonu!

Tvrtka Plan Adria trenutačno nudi bazensku opremu po akcijskim cijenama

Plan Adria je brzorastuće poduzeće koje uz poslovnice u Puli, Splitu i Zagrebu djeluje na području cijele Hrvatske. Bavi se prodajom i ugradnjom bazena i popratne bazenske opreme, te je s više od tisuću klijenata vodeće poduzeće na području održavanja bazena u Hrvatskoj. Također, generalni je zastupnik brenda Wellis, proizvođača hidromasažnih bazena i sauna.


- Naša su vizija i misija biti prepoznatljivi po brzini i kvaliteti pružanja usluga uz odgovarajuće jamstvo kao znak ozbiljnosti i uvažavanja naših poslovnih partnera i klijenata, te pozicionirati se i biti vodeće poduzeće u regiji i šire - poručili su. 

Ističu da po pitanju bazenske tehnike nude isključivo renomirane brendove. Zavisno od veličine i konstrukcije bazena, njihov savjetnik preporučuje će kupcima adekvatnu bazensku tehniku.

- I ova je turistička sezona privedena kraju, a kako biste se na vrijeme pripremili za sljedeću pripremili smo posebnu jesensku ponudu. Produžite sljedeću turističku sezonu dodatnim sadržajima i pronađite pravi artikl za vas. Odaberite između 30 Whirlpoola iz naše ponude na popustu do 35 posto ili uštedite pravovremenim planiranjem do 20 posto na bazensku tehniku.


Kontakt
+385 99 3392 814 (Pula)
+38599 4905 848 (Zagreb)
+385 99 359 0827 (Split)
e-mail: info@planadria.hr
web: www.planadria.hr
Facebook 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53409, "");
Pregledaj komentare
29