Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: 1 VIDEO: GOSTI O NAMA Nizozemski bračni par prodao kuću i odlučio putovati svijetom

VIDEO: GOSTI O NAMA Nizozemski bračni par prodao kuću i odlučio putovati svijetom

Umirovljenici Mickey i Alfons nakon Rima i Istanbula posjetili Dioklecijanov grad

Nikada nije kasno otkrivati nove ljubavi i skupljati nova iskustva u životu - nit je to vodilja Mickey i Alfonsa Johnsona, bračnog para koji se odlučio ostaviti sve iza sebe i krenuti u avanture.

Ovi Nizozemci u mirovini, a koji žive u Njemačkoj, prodali su kuću i odlučili putovati svijetom.

- Moja žena i ja živimo u staračkom domu. Prije tri godine prodali smo kuću i odlučili novac potrošiti na odmore u gradovima koje nikada nismo vidjeli. Bili smo u Rimu, Istanbulu, a ovo nam je prvi put u Splitu - ispričao je Alfonso i dodao kako im je Hrvatska bila nedostižna tijekom mladosti jer nisu imali dovoljno novca kako bi došli, a što im je bila velika želja.

- Imam 80 godina. Moja žena je puno mlađa. Radio sam u farmerskoj industriji tijekom mog aktivnog radnog života. Već 20 godina sam u mirovini. Volimo putovati i uživati u životu, a Split nam se jako sviđa - dodao je.

U braku su 53 godine, a u Splitu je za svoju voljenu Mickey pripremio i romantično iznenađenje. Nije nam htio otkriti o čemu je riječ, jer, kako kaže, onda to više ne bi bilo to.

Ono što ih je posebno iznenadilo su cijene u Hrvatskoj. Alfonso je istaknuo kako je pivo u jednom hotelu koštalo 7,20 eura, dok je 200 metara dalje cijena istog piva bila oko 5 eura.

Što su nam još otkrili o svom putovanju u Split, kao i životni savjet koji su uputili svima - pogledajte u videozapisu.

@dalmatinskiportal GOSTI O NAMA Nizozemski bračni par prodao kuću i odlučio putovati svijetom -Nikada nije kasno otkrivati nove ljubavi i skupljati nova iskustva u životu - nit je to vodilja Mickey i Alfonsa Johnsona, bračnog para koji se odlučio ostaviti sve iza sebe i krenuti u avanture #gostionama #turisti #splitcroatia #turism #splitcroatia #fyp #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu