Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/Youtube Klix.ba VIDEO: MOSTAR IMA NOVU TURISTIČKU ATRAKCIJU Nad gradom postavljena mega ljuljačka

VIDEO: MOSTAR IMA NOVU TURISTIČKU ATRAKCIJU Nad gradom postavljena mega ljuljačka

Posjetitelji su oduševljeni

Osjećam se uzbuđeno. Bilo je savršeno i osjećala sam se kao orao koji leti nebom, jako sam zadovoljna i preporučujem svima da probaju, rekla je Janka iz Slovačke za Klix.ba.

Njeni prijatelji također nisu krili oduševljenje danom na Fortici i sadržajima u kojima su uživali pa su tako za društvene mreže i svoje prijatelje fotografirali i snimali ljuljačku, kao i vožnju zip-lineom, staklenu šetnicu, ali i postavljenu državnu zastavu BiH, koja je najveća u zemlji, te su na kraju uživali u prirodi i druženju uz pogled na Mostar.


Fotografije pogleda na najveći grad na Neretvi sa staklene šetnice na društvenim mrežama je već podijelila i Melani iz Norveške, koja je u Mostaru na godišnjem odmoru i uživala je u ljepotama Fortice tokom prvih dana boravka, ali danas se vratila s prijateljicom kako bi se zaljuljala u ljuljački iznad ovog grada. 

 - U Mostaru mi je sve lijepo. Ovdje je prekrasno i sadržaji su zanimljivi, a ljudi veoma ljubazni tako da apsolutno uživam - rekla je  Melani.

Zadovoljstvo posjetama gostiju i reakcijama na postojeće sadržaje nije skrivao ni predsjednik Brdsko-biciklističkog udruženja MTBA iz Mostara Đani Rahimić, koji je inicijator ove priče.

 - Fortica je jedan avanturistički park, a naša inicijativa je da se ovaj prostor uredi u jedan rekreativni sportski park, gdje će prije svega građani Mostara da se bave rekreacijom i sportom. Isto tako i posjetioci našeg grada mogu naći nešto za zabavu i upotpuniti svoje vrijeme te se na zabavan način upoznati s okolicom našeg grada - rekao je Rahimić za Klix.ba.

Vaša reakcija na temu