Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte novi promotivni turistički film za Kaštela

VIDEO Pogledajte novi promotivni turistički film za Kaštela

Prikazat će se na brojnim festivalima, a promovirat će Hrvatsku i na sajmovima širom svijeta

Produkcijska kuća Moonstone Production i Dalmatia Film festival u suradnji s Gradom Kaštela i Turističkom zajednicom su snimili najnoviji turistički promotivni film za taj grad. Film pod nazivom 'Kaštela - Seven Reasons to Visit' kroz priču inspiriranu legendom o Miljenku i Dobrili prikazuje Dalmaciju kakva je bila nekada i kakva u tragovima postoji i danas. Kroz priču o tajnim porukama skrivenim u svih sedam Kaštela, prikazane su neke od najljepših prirodnih i povijesnih lokacija koje grad nudi svojim posjetiteljima.

Uloge Miljenka i Dobrile tumače mladi i daroviti splitski glumci Tin Brezovečki i Laura Vejnović, scenarij potpisuje Ivan Perić, redateljica je Antea Ratković, a producent Marko Kapitanović. Javnosti se premijerno predstavljen na svečanoj izložbi u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, organiziranoj povodom svjetskog dana turizma, 27.rujna, a također će biti promoviran u Splitu u sklopu Dalmatia film festivala u subotu, 19. listopada, u dvorani kinoteke Zlatna vrata, s početkom u 19 sati. 

Film traje osam minuta, a dostupna je i kraća verzija u trajanju od 3.30 minuta kao i teaser za društvene mreže u trajanju od 45 sekundi. U narednim mjesecima i tijekom iduće godine, film će se prikazati na brojnim festivalima turističkog filma i promovirat će Kaštela i Hrvatsku na turističkim sajmovima širom svijeta.


Vaša reakcija na temu