Foto: Facebook VLASNIK KAFIĆA ODGOVORIO PLENKOVIĆU: Neka se spusti na zemlju, nisam ja njegov podanik

VLASNIK KAFIĆA ODGOVORIO PLENKOVIĆU: Neka se spusti na zemlju, nisam ja njegov podanik

'E, pa ne volim vas, tlak mi je na milijardu!'

Tomislav Kovačević, vlasnik riječkog kafića Tri majmuna, odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću nakon njegove prozivke na današnjoj konferenciji za novinare. Tvrdi da nikad nije rekao da je HDZ-ovcima zabranjen ulaz, već da ih ne voli jer 30 godina uništavaju Hrvatsku.

'Čuo sam što je rekao, tlak mi je na milijardu! Neka se spusti malo na zemlju, nisam ja njegov podanik', prvo je što je za Dnevnik.hr rekao Tomislav Kovačević.

'Naravno da to nikad nisam napisao, taj vrli premijer bi mogao pročitati moje izjave kad govori da su novinari nepripremljeni. Nisam napisao da će nekome biti zabranjeno, nego da ih ne želim blizu. Ali hoće li doći on i njegovi, to nije moja stvar. Kod nas će svaki gost biti profesionalno uslužen', kaže Kovačević. 

Ljuti ga i Plenkovićeva tvrdnja da je Kovačeviću dao novac. 

'On ne daje pare, on je sluga naroda, bar bi to trebao biti, a ne da narod služi njemu. Ovo doživljavam kao pritisak. Okomio se na malog čovjeka iz Rijeke koji je rekao da ne voli članove njegove stranke. E, pa ne volim vas! Trideset godina uništavate ovu državu i ja vas ne volim', poručuje Kovačević.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(89919, "");
Pregledaj komentare