Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Wizz Air uvodi linije iz Rima prema Splitu i Dubrovniku

Wizz Air uvodi linije iz Rima prema Splitu i Dubrovniku

Mađarski niskotarifni avioprijevoznik leti od srpnja

Mađarski niskotarifni avioprijevoznik, Wizz Air, najavio je dvije nove linije prema Hrvatskoj od srpnja ove godine, javlja Croatian Aviation.

Poznati mađarski avioprijevoznik, Wizz Air, u srpnju povećava broj zrakoplova baziranih u rimskoj zračnoj luci Fiumicino te najavljuje uvođenje dvije nove linije prema Hrvatskoj. Kompanija se nakon dulje stanke vraća i u Zračnu luku Dubrovnik.

Kompanija je sinoć na svojim službenim stranicama najavila baziranje zrakoplova tipa A321NEO u Zračnu luku Fiumicino te otvaranje većeg broja linija prema europskim odredištima, uključujući i dvije zračne luke u Hrvatskoj - Split i Dubrovnik. 

Wizz Air će od 02. srpnja uvesti liniju Rim - Split - Rim koja će prometovati tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i petka, sve do 29. listopada. Na 52 povratna leta kompanija će između Splita i Rima ovog ljeta ponuditi čak 24.856 sjedala. Radi se o čak sedmoj novoj liniji Wizz Aira u ovoj ljetnoj sezoni prema Zračnoj luci Split!

Nakon dulje stanke, ovaj se avioprijevoznik vraća i u dubrovačku zračnu luku. Linija će također biti u prometu tri puta tjedno, u razdoblju od 01. srpnja do 30. listopada, utorkom, četvrtkom i subotom. 

S čak 53 planirane rotacije Wizz Air će između Dubrovnika i Rima u ponudi imati više od 25 tisuća sjedala.

Uz Wizz Air, na linijama iz Rima prema Dubrovniku i Splitu u ljetnom redu letenja  prometuju još dva avioprijevoznika: Croatia Airlines i španjolski Vueling. Putnici će od srpnja na izbor imati tri aviokompanije za putovanje prema glavnom gradu Italije iz splitske i dubrovačke zračne luke, na jednom od najnovijih zrakoplova u floti ovog poznatog europskog niskotarifnog avioprijevoznika, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu