Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZIMSKI RASPORED: KLM leti na 155 odredišta ove zime

ZIMSKI RASPORED: KLM leti na 155 odredišta ove zime

Iz Splita i Zagreba lete za Amsterdam

KLM-ov zimski raspored za ovu sezonu traje od 27. listopada 2024. do 30. ožujka 2025. Mreža KLM-ovih letova obuhvaća 155 odredišta, 89 u Europi i 66 interkontinentalnih. Novo odredište u mreži letova je ranije najavljena američka odredišta, Portland. Osim toga, KLM nudi 15% više sjedala

prema odredištima u Indiji u usporedbi s prošlom godinom. Prvi novi zrakoplovi A321neo također su u prometu na europskim odredištima kao što su Kopenhagen, Berlin i Stockholm. Nadalje, Premium Comfort dostupan je za rezervaciju na svim zrakoplovima Boeing 787 i 777.

Učestalost KLM-ovih letova iz Hrvatske:

Split - Amsterdam: 3 leta tjedno.

Zagreb - Amsterdam: 14 letova tjedno.

Ponuda letova iz Hrvatske nadovezuje se na letove iz Amsterdama.

Ove zime, Premium Comfort klasa može se rezervirati na svim Boeing 787 i 777 zrakoplovima. Ova najnovija klasa nudi putnicima udobna sjedala s dodatnim prostorom za noge i jedinstven koncept posluživanja hrane. KLM će ove godine dodati tri nova zrakoplova A321neo, a letjet će i prema

Parizu, Pragu i Beču. KLM očekuje da će ukupno četiri takva zrakoplova biti u upotrebi ove godine.

Europa

Na nekoliko europskih odredišta, KLM će ove zime letjeti češće. Od 28. listopada bit će šest letova dnevno za Billund i dva leta dnevno za Belfast. Također, KLM će letjeti tri puta dnevno za Bilbao i četiri puta tjedno za Malagu i Alicante. Kapacitet prema Bremenu povećat će se na četiri leta dnevno. KLM će također letjeti tri puta tjedno za Rovaniemi (Finska), što je povećanje u odnosu na prošlu zimu kada je bilo dva leta tjedno.

Sjeverna Amerika

Ove zime, KLM će letjeti prema devetnaest odredišta u Sjevernoj Americi (Kanada, SAD, Meksiko). U SAD-u, KLM će letjeti tri puta tjedno za Portland, novu destinaciju koju je preuzeo od Delta Air Linesa. Osim toga, KLM će letjeti pet puta tjedno za San Francisco, a taj će se broj povećati na dnevni let sredinom zime. KLM će također letjeti četiri do pet puta tjedno za Edmonton u Kanadi.

Karibi i Surinam

KLM će ove zime letjeti svakodnevno za Paramaribo, što je jedan let više tjedno. Sint Maarten će biti kombiniran s Port of Spainom (Trinidad i Tobago), a frekvencija će se povećati na pet puta tjedno. Tijekom božićnog i proljetnog razdoblja, broj letova prema i iz Curaçaa će se povećati.

Južna Amerika

KLM će letjeti svakodnevno za Argentinu, Brazil, Čile, Kolumbiju i Panamu. Buenos Aires će biti kombiniran sa Santiagom de Chile, kao i prošle godine. U San José će se letjeti četiri puta tjedno, u kombinaciji s Liberijom (Kostarika) nakon završetka održavanja piste. Osim toga, bit će šest letova tjedno za Limu i kombinaciju Quita i Guayaquila.

Afrika

KLM će ove zime letjeti sedam puta tjedno za Lagos. Također, KLM će letjeti svakodnevno prema dvije destinacije u Južnoj Africi: Johannesburgu i Cape Townu. Kapacitet prema Cape Townu povećat će se od božićnog razdoblja do kraja zimske sezone s dva dodatna leta tjedno utorkom i nedjeljom.

Također će biti svakodnevni letovi za Nairobi i Accru. Ove zime putnici imaju opciju letjeti prema tri destinacije u Tanzaniji: dnevni let za Dar es Salaam u kombinaciji s pet letova tjedno za Kilimanjaro i dva puta tjedno za Zanzibar. Nadalje, u Kigali u Ruandi i Entebbe u Ugandi love zime će se letjeti pet puta tjedno.

Azija i Bliski istok

Kapacitet prema Aziji još uvijek se nije u potpunosti oporavio od COVID pandemije, a zbog preusmjeravanja letova oko Rusije letovi traju dulje nego inače. Ove zime će se letjeti po istom rasporedu kao i prošle zime. KLM će letjeti svakodnevno za Šangaj i Peking te četiri puta tjedno za Hong Kong. Također će letjeti svakodnevno za Tokio Naritu i tri puta tjedno za Osaku. U Seoul u Južnoj Koreji letjet će se pet puta tjedno. Putnici mogu letjeti svakodnevno za Bali s međuslijetanjem u Singapuru. Osim toga, KLM će letjeti šest puta tjedno za Jakartu s međuslijetanjem u Kuala Lumpuru. Bangkok je dostupan svaki dan s dnevnim letom, kao i Delhi i Mumbai u Indiji, a bit će i pet letova tjedno za Bengalur.

KLM će ove zime letjeti svakodnevno i za Dubai. Ruta prema Rijadu i Dammamu također će biti aktivna šest puta tjedno.

Vaša reakcija na temu