Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zračna luka Zagreb / Facebook Zrakoplovi nisu mogli sletjeti u Zagreb

Zrakoplovi nisu mogli sletjeti u Zagreb

Preusmjereni na druge aerodrome

Zrakoplovi zbog magle u srijedu nisu mogli sletjeti u Zračnu luku Franjo Tuđman, pa su jutarnji dolasci Croatia Airlinesa iz Dubrovnika, Splita, Sarajeva i Skoplja preusmjereni za Pulu, dok je teretni zrakoplov Swift Aira preusmjeren u Beograd.

Tri zrakoplova sletjela su nakon što su neko vrijeme provela u holdingu, to jest kružili su dok nisu dobili odobrenje za slijetanje. Zrakoplov Air Serbie nakon dva sata u holdingu sletio je u 9:25, a nakon njega sletjeli su i Fleet Air i Turkish, koji su također proveli neko vrijeme u holdingu.

Zbog tog događaja došlo je do poremećaja u putovanju dolaznih putnika koji su trebali nastaviti letovima iz Zagreba prema drugim odredištima, javlja Avioradar.

Vaša reakcija na temu