Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AKCIJA SPLITSKE POLICIJE Specijalci upali u stan preko balkona s vrha zgrade

AKCIJA SPLITSKE POLICIJE Specijalci upali u stan preko balkona s vrha zgrade

Više sati pokušavali su nagovoriti ženu da otvori vrata, no to nije htjela učiniti

Sinoć se pred zgradom u Đakovačkoj ulici okupilo dosta policije, a primijećena su kola Hitne pomoći. Kako doznajemo, oko 20.30 jedna stanarka prijavila je ženu iz zgrade da joj prijeti nožem. 

Ustanovilo se da je riječ o duševno oboljeloj 48-godišnjakinji. Uzalud su je pokušavali nagovoriti da otvori vrata. Na koncu su oko 23 sata u stan na vrhu zgrade ušli specijalci, i to spustivši se s krova. 

Žena nije pružala otpor. Odvedena je u bolnicu i hospitalizirana na Odjelu psihijatrije KBC-a Split. 

Policija je noć prije nakon ponoći intervenirala i u Valpovačkoj ulici. Dobili su dojavu da žena u psihički rastrojenom stanju viče i udara po hodniku zgrade. I ona je hospitalizirana u bolnici. 



Vaša reakcija na temu