Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Objavljen drugi dio videa 'Vrlika - najljepši komad planete Zemlje'

Objavljen drugi dio videa 'Vrlika - najljepši komad planete Zemlje'

Autor videa je splitski fotograf i pustolov Jurica Galić Juka

Jurica Galić Juka objavio je drugi od dva videa naslova 'Vrlika - najljepši komad planete Zemlje'. U ovom, drugom dijelu, priča o Ćulumovoj špilji i utvrdi Gradina kod Kijeva, sakralnim objektima, gradu Vrlici i njenim karakteristikama, česmi, opereti 'Ero s onoga svijeta', poznatim Vrličanima i tvrđavi Prozor.

- Poznata je moja fasciniranost Vrlikom. I nije samo zbog činjenice da je moja pokojna baka Anka bila Vrličanka (rođ. Mišur), već sam se zaista uvjerio da ne postoji mjesto na planeti koje ima toliko povijesnih, zemljopisnih i prirodnih ljepota, po kilometru četvornom, poput Vrlike i njezine bliže okolice. Vrlici sam poklonio dokumentarac ('Nomad', u postojbini Klukasa'), više kratkih YouTube videa, naslovnicu u prestižnom časopisu 'Meridijani', a planiram jednog dana izdati fotomonografiju o tom kraju, kao i samostalnu fotoizložbu. Uz sve to, objavljujem i ova dva nastavka 'Vrlika - najljepši komad planete Zemlje' u dva nastavka - poručio je splitski fotograf i pustolov Juka.


Vaša reakcija na temu