Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot JUKA IMA NOVI VIDEO Nakon godine pauze od putovanja donosi putopis iz Sjeverne Mezopotamije

JUKA IMA NOVI VIDEO Nakon godine pauze od putovanja donosi putopis iz Sjeverne Mezopotamije

'Apsolutni higlight epizode je drevni grad Sogmatar i njegov okultni hram zbog kojeg sam se naježio'

Jurica Galić Juka, splitski pustolov i fotograf, objavio je novi video naziva 'Sogmatar - Demonski hram / putopis Sjeverna Mezopotamija (3. dio)'

- 'Sjeverna Mezopotamija' je prvi moj putopis nakon godine dana stanke od putovanja. Radi se o dokumentiranju područja turskog dijela drevne Mezopotamije, s naglaskom na povijest koja se s pravom smatra kolijevkom civilizacije. U trećoj epizodi vas vodim do biblijskog grada Harana, ali i drevnog kamenoloma Bazda Mağaraları, kao i misterioznog i potpuno neistraženog arheološkog lokaliteta Şuayb Şehri. Međutim, apsolutni higlight epizode je drevni grad Sogmatar i njegov okultni hram zbog kojeg sam se naježio. Provjerite zašto - piše Juka.


Vaša reakcija na temu