Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Prometne zgode i nezgode KAKVA BEŠĆUTNOST Čovjek pao na zebri, automobili prolaze pokraj njega, nitko se ne zaustavlja

KAKVA BEŠĆUTNOST Čovjek pao na zebri, automobili prolaze pokraj njega, nitko se ne zaustavlja

Pogledajte video

Kako je zavladala nevjerojatna bešćutnost među ljudima, nije tajna. No, video objavljen na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode svjedoči o tome kako je ta bešćutnost došla do 'ruba zločina'.

Naime, čovjek je prelazeći cestu očigledno izgubio svijest i pao na tlo. Ostao je bespomično ležati. Vozači automobila na semaforu su ga vidjeli, no ni jedan se nije zaustavio pomoći mu. 'Ludi' su se pravili i pješaci, svi osim jednog mladića sa psom koji mu je priskočio u pomoć, naišavši na to raskrižje naknadno.


Vaša reakcija na temu