Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot KAKVI DIVLJACI! Pogledajte snimke glisiranja jet-skijeva blizu kupača u Makarskoj

KAKVI DIVLJACI! Pogledajte snimke glisiranja jet-skijeva blizu kupača u Makarskoj

Naš čitatelj upozorava kako je tri dana ovaj prizor gledao svakodnevno i da nitko nesavjesne vozače ne kontrolira

Čitatelj Dalmatinskog portala snimio je prekjučer dva videa na kojima se vidi kako vozači jet-skijeva u Makarskoj glisiraju preblizu obali. Naš čitetelj kaže da je jedan prošao na udaljenosti od oko 10 metara od njega, dok se on nalazio tridesetak metara od obale.

- Snimke su nastale odmah pored svjetionika na plaži Makarskoj. Prizori su se ponavljali tri dana, koliko sam bio tamo na odmoru. Problem je što nitko od nadležnih tijela ne kontrolira nesavjesne vozače. U jednom trenutku jet-ski je u punoj brzini prošao manje od 10 metara od mene u trenutku dok sam bio 30-ak metara udaljen od obale. To je bio trenutak kada sam odlučio izaći iz mora i sve snimiti. Ako se nešto hitno ne poduzme, bojim se da ćemo opet čitati članke u crnoj kronici, a tada će biti prekasno - kazao je naš čitatelj. 



Vaša reakcija na temu