Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mirko Beović NOVI JUKIN VIDEO Jurica Galić otkrio kako je nastala fotografija koja mu je postala zaštitni znak, radi se o lokaciji u Hrvatskoj!

NOVI JUKIN VIDEO Jurica Galić otkrio kako je nastala fotografija koja mu je postala zaštitni znak, radi se o lokaciji u Hrvatskoj!

Splitski pustolov ovog je puta napravio prilog o Manojlovcu

Jurica Galić Juka, splitski pustolov i fotograf, objavio je novi video prilog u kojemu je predstavio najljepši slap Krke - Manojlovac. 

- Njegovom visinom od 32 metra divio se i slavni austrougarski car Franjo Josip (17. travnja 1875.) s obližnje 'Careve glave'. Nakon slapa u blizini Kistanja obilazimo rimski logor Burnum i amfiteatar iz 1. st. n.e., te noćimo u srednjovjekovnoj utvrdi Kličevica kod Benkovca. Prilog završavamo obilaskom istoimene špilje (Kličevica) - rekao je Juka.

U novom Galićevom djelu otkriva se i kako je nastala atraktivna fotografija kuju koristi gotovo kao svoj zaštitni znak autora Mirka Beovića, na kojoj stoji uzdignutih ruku okrenut prema veličanstvenom slapu.


Vaša reakcija na temu