Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODUŠEVILA SUSJEDE: Djevojčica Ema na balkon iznijela klavir i zasvirala 'Moju domovinu'

ODUŠEVILA SUSJEDE: Djevojčica Ema na balkon iznijela klavir i zasvirala 'Moju domovinu'

Poslušajte kako je stanovnike Svetog Kaja razveselila Emina izvedba

Od čitatelja smo dobili video 11-godišnje Eme Musić koja je na svom balkonu odsvirala 'Moju domovinu'. Mlada Solinjanka, koja na trećoj godini u Glazbenoj školi Josip Hatze svira klavir, odala je ovim činom čast za sve naše zdravstvene djelatnike, stožer, policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas.

- Kada je čula na dnevniku da će u 20 sati biti odana počast svima onima koji se neumorno bore protiv virusa počela je učiti pjesmu. Dakle, dva sata prije izvedbe. Zamolila je da iznesemo klavir na balkon. Bila je jako ponosna da i ona, barem svojom izvedbom doprinese borbi protiv korone. Srce joj je kao kuća u nadi da će njezin video doći do onih kojima je podrška najpotrebnija - ispričala nam je ponosna mama Nives.

Poslušajte kako je stanovnike Svetog Kaja razveselila Emina izvedba.


Vaša reakcija na temu