Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot POGLEDAJTE PARTIJANJE U KAMPUSU Studenti se zabavljaju, korona kao da ne postoji

POGLEDAJTE PARTIJANJE U KAMPUSU Studenti se zabavljaju, korona kao da ne postoji

Nisu se pridržavali epidemioloških mjera

Sinoć je u splitskom kampusu bilo živo i zabavno. Okupio se veći broj studenata. Krenula je pjesma. Štimung odličan, prizor kao da je iz nekih drugih vremena. 

Dok u Hrvatskoj rapidno raste broj zaraženih, a u čemu posebno prednjače Split i županija, studenti su se na svom partyju maksimalno opustili. Nema distance, nema maski, korona kao da ne postoji. 

Zabavu je prekinula policija. Rastjerali su studente, a dvojicu i priveli zbog vrijeđanja i pijanstva. 

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj kažu kako su studente upozorili na pridržavanje mjera jer nisu nosili maske i držali dovoljnu udaljenost. Policija će o događaju i onome što su zatekli u kampusu izvijestiti Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.


Vaša reakcija na temu