Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DVO FORANINA POSTALI HIT 'Počeli su nas angažirati za fešte'

DVO FORANINA POSTALI HIT 'Počeli su nas angažirati za fešte'

Luka i Jure uveseljavat će i dalje duhovitim videima

Dvo Foranina od sada je službeno ime hvarskog dua koji čine rođaci Luka Lolić i Jure Milatić. Svojim šaljivim videima za vrijeme korone postali su prava internetska atrakcija, a dokaz tome je da su ih krajem korone počeli angažirati i za fešte, tako su svoje 'korona hitove' zapjevali i na okupljanju hvarskih vinara u Hvaru. S obzirom na to da je njihova popularnost sada dosegla viši nivo, otvorit će uskoro YouTube kanal i Facebook stranicu 'Dvo Foranina' gdje će se moći vidjeti sva njihova videa.


- Nismo se još uvik makli sa škoja, a zahvaljujući vama pozvali su nas da zapivamo par pisama na okupljanju hvarskih vinara, bilo je genijalno! Svi su oduševljeni. Bilo to 'u suvo' ili 'na struju', 10 ili 200 ljudi, Dvo Foranina sigurno će dirnuti svaku dalmatinsku dušu - kaže nam Jure. Luka, pak, dodaje:

- Pozdravljamo sve čitatelje Dalmatinskog portala i sve koji nas prate i podržavaju, tu smo za sve buduće fešte, rado ćemo vas i dalje uveseljavati svojim duhovitim videima. Hvala našem prijatelju, radijskom voditelju, Jošku Bonaćiju koji je prepoznao naš talent i plasirao nas u medije!

A njima, kažu još, život ide na bolje odkad su se čapali mašklina i motike.

Vaša reakcija na temu