VIDEO: Vozaču kamiona rekao da ugasi motor u garaži trajekta kako bi djeca mogla disati, pa došlo do incidenta

VIDEO: Vozaču kamiona rekao da ugasi motor u garaži trajekta kako bi djeca mogla disati, pa došlo do incidenta

Fotograf Nikola Radovani je snimio svađu i nasrtaj kamiondžije, a sada pokušava riješiti problem koji je postao ružna praksa

Suradnik Dalmatinskog portala Nikola Radovani danas je doživio incident na trajektu koji plovi na relaciji Split - Stari Grad. Pri dolasku u luku dva velika dizelska autobusa i jedan veći kamion su prije podizanja brodske rampe upalili svoja vozila, dok su putnici bili u garaži, a među njima i ovaj fotograf.

Kako je tu bilo dosta djece, Radovani je reagirao, želio je da se ugase motori zbog tih mališana kojima nije bilo ugodno u buci udisati plinove. Vozač kamiona ga nije poslušao, a fotograf ga je iznerviran opsovao i došlo je do incidenta. No, taj vozačev nasrtaj nije najvažnija tema ove priče, već uobičajena praksa o kojoj je govorio i sam kamiondžija kada se pravdao jer su na Nikolinu stranu stali ostali putnici. Čak se jedan stranac povikao na vozača na engleskom jeziku.

Upozorio je Radovani i prisutne policajce na ovaj problem, ali oni nisu smatrali da su oni zaduženi za njegovo rješavanje. Kako učiniti da se ovakva praksa prekine, nije uspio još dobiti od nikoga koga je danas 'vruć' kontaktirao.

Pogledajte video...

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14