Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U BALUNU Pogledajte gostovanje Nikole Tomičića i Hrvoja Kekeza u PodKaSTu

U BALUNU Pogledajte gostovanje Nikole Tomičića i Hrvoja Kekeza u PodKaSTu

Razgovaralo se o malom nogometu

U sportskoj emisiji 'U balunu', u sklopu kanala splitskog PodKaSTa, sinoć je urednik i voditelj Toni Grčić ugostio je Nikolu Tomičića, najboljeg hrvatskog malonogometaša svih vremena, i Hrvoja Kekeza, legendarnog futsal djelatnika i vizionara.

Tijekom višesatne emisije posvećene malom nogometu pričalo se o raznim temama vezanim uz taj sport, od prvih sportskih koraka i razvoja mladih igrača do reprezentativnih utakmica i lige prvaka. Dva gosta su jako dobro pokrila tematiku malog nogometa kombinacijom svog višegodišnjeg iskustva u tom sportu.

Nikola je pričao o svojem odrastanju u Radunici, te svome sportskom putu od amaterske kvartovske ekipe do predstavljanja Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Keko se osvrnuo na svoj dugogodišnji rad na razvoju mladih igrača, te nekim od mnogih sportskih ostvarenja, među ostalim, osvajanja 4 prvenstva hrvatske zaredom s ekipom Split 1700.

Osim navedenog, razgovaralo se o zgodama s raznih klupskih i reprezentativnih putovanja, te o snalaženju u novim sredinama te različitim jezičnim i kulturološkim izazovima.

Vidjeli smo mnoge interesantne novinske isječke, slike i videa koji su nas proveli kroz povijest malog nogometa u Splitu i Hrvatskoj te nas podsjetila na neke od velikih rezultata koje je splitski sport ostvario. A ne možemo izostaviti ni snimku legendarnog duela Nikole Tomičića protiv brazilskog Falcaoa, najboljeg malonogometaša svih vremena, kao ni osvajanje cijenjenog Salzbrenner kupa, na kojem su, uz naše najbolje malonogometaše, nastupile i legende hrvatskog nogometa Jarni, Šuker i Prosinečki pod vodstvom Zlatka Kranjčara.

Također treba spomenuti javljanja u emisiju mnogih velikih ikona ovoga sport, kao što su, Mićo Martić, Drago Dumbović, Ivica Osibov, Alen Delpont, Žarko Luketin, Siniša Alebić i drugi.


Vaša reakcija na temu