Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot UZNEMIRUJUĆI VIDEO IZ TUČEPA Vezali ga i tukli zbog navodne krađe mobitela

UZNEMIRUJUĆI VIDEO IZ TUČEPA Vezali ga i tukli zbog navodne krađe mobitela

Policija je prijave podnijela protiv 21-godišnjaka i 29-godišnjaka

Makarska policija podnijela je kaznene prijave zbog nasilničkog ponašanja protiv 21-godišnjaka i 29-godišnjaka koje sumnjiče da su 3.listopada u Tučepima vezali 31-godišnjaka te ga verbalno i fizički zlostavljali. Makarska danas je objavio snimku događaja. Iz snimke se može zaključiti što je bio povod sukoba. Svezanog muškarca ispituju 'zašto je ukrao mobitel' jednom od njih.

– Cijelu noć si u mojoj kući, primim te, ti ćeš mom prijatelju ukrast mobitel – govori jedan od muškaraca sa snimke.

– Ne boj se, sada ćeš ti svirat klavijature – dodaje drugi muškarac nakon što je na snimci spomenuto da se treba zvati policiju.

U jednom trenutku su primijetili i da muškarac krvari. 

– Ajme, krvari, jebote – kazao je jedan od aktera.

– Di krvari? To je zato jer me je šakom udario – dodaje drugi.

Što snimka traje duže, čini se da stvari više izmiču kontrolu. Nekoliko puta se jasno vidi i čuje udarac nogom, udarac dlanom, dok pri samom kraju jedan od aktera govori kako muškarca 'treba gurnuti u potok'. 

– Oćemo ga u draču doli? – pita jedan od aktera, a u tom trenutku muškarac počinje vrištati i zapomagati.

Upozoravamo, snimka je vrlo uznemirujuća.


Vaša reakcija na temu