Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: HAJDUKOV ŠAL NA NAJVIŠEM AFRIČKOM VRHU Donio ga je Dalmatinac koji se uspeo na Kilimanjaro

VIDEO: HAJDUKOV ŠAL NA NAJVIŠEM AFRIČKOM VRHU Donio ga je Dalmatinac koji se uspeo na Kilimanjaro

Joško Vudrag u Marangu gateu s lokalnim momcima zapjevao i 'Ajmo bijeli ale'

Šibenski planinar i veliki navijač Hajduka, Joško Vudrag, uspješno se popeo na najviši vrh Afrike i planine Kilimanjaro u Tanzaniji - Uhuru Peak 5.895 mnv na kojem je, naravno kao i do sada po alpskim i himalajskim vrhovima koje je popeo razvio šal najdražeg kluba.


A nakon spusta u dolinu, na ulazu u Nacionalni park Kilimanjaro - Marangu gate, okupio je tim vodiča, kuhara i nosača koje je na brzinu naučio jesmu 'Ajmo bijeli ale'.


'Uspon je trajao oko 6 i pol sati, a ja sam ga popeo u grupi s još dvoje Belgijanaca, dva vodiča i jednim porterom. 

Vrijeme je bilo fantastično pa smo uživali u pogledima na sve strane, uslikali se za uspomenu i brzo krenuli u spust jer nije preporučljivo dugo boraviti na toj visini.

Ovaj uspon mi je najbolji poklon za skorašnji 60. rođendan', kaže nam Joško Vudrag.


Vaša reakcija na temu