Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte prolazak kroz crveno na križanju Velebitske i Dubrovačke ulice

VIDEO: Pogledajte prolazak kroz crveno na križanju Velebitske i Dubrovačke ulice

Na istom mjestu noćas je policijsko vozilo udarilo u semafor prilikom izbjegavanja sudara s nepoznatim automobilom

Bizarna prometna nesreća dogodila se noćas na križanju Dubrovačke i Velebitske ulice u Splitu. Policijsko auto se zabilo u stup semafora, a potom se 'razbio' i BMW žene koja je otrčala pomoći policajcima.

Splitska je policija uputila poziv očevicima prometne nesreće da im se jave. Izvijestili su kako je policijsko vozilo izbjegavalo sudar s nepoznatim automobilom tamne boje i pri tome je udarilo u stup semafora. Nesreća se dogodila u 23.40 sati.

Tijekom popodneva Facebook stranica 'Prometne zgode i nezgode' objavila je video prolaska kroz crveno nekoliko vozila na spomenutom križanju uz napomenu: 'na ovom križanju je noćas stradala policija u lovu na vozilo koje je prošlo kroz crveno'.


Vaša reakcija na temu