Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: TikTok VIDEO: Radnik nije dobio plaću, sjeo je u bager i razbio pet kamiona

VIDEO: Radnik nije dobio plaću, sjeo je u bager i razbio pet kamiona

Radio je na iskopu ugljena

Radnik iz Turske pod imenom Hakan M. napravio je pravi kaos na poslu zbog neisplaćene plaće. Naime, Hakan je radio na iskopu ugljena, a nakon što nije dobio plaću, sjeo je za bager i razbio pet kamiona svog poslodavca. 

Vlasnik tvrtke je navodno njegov ujak Ömer, piše turski portal Habertürk, prenosi Index. Pišu kako bi Hakan napravio još i veću štetu da ga ljudi nisu krenuli smirivati dok je razbijao kamione.

Ovaj incident, koji se navodno dogodio prije mjesec dana, snimljen je i objavljen na TikToku. U kratkom roku je postao viralan. 

Snimka je u dva dana skupila 7.5 milijuna pregleda te više od 25 tisuća komentara, a mnogi su Hakanu pisali poruke podrške.

@xalo.yilmaz0676

sizce doğru birşeymi yaptı ##işçiler ##emekci ##ekmekparası ##inşaat ##işçilerkardeşdir

♬ orijinal ses - tiktokyayini
Vaša reakcija na temu