Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Čileanski ministar nije uspio sakriti suze

VIDEO Čileanski ministar nije uspio sakriti suze

Emotivan trenutak u zemlji predaka

Čileanski ministar obrane hrvatskih korijena Baldo Petar Prokurica na konferenciji za novinare u Splitsko-dalmatinskoj županiji, nakon sastanka sa županom Blaženkom Bobanom i predsjednikom Županijske skupštine Matom Šimundićem, nije mogao suspregnuti suze na pitanje novinara HINA-e Peje Gašparevića o emocijama prilikom dolaska u domovinu svojih predaka. 


Župan Blaženko Boban rekao je kako je i on jedva zadržao suze. 'Moram priznati da sam i ja bio dirnut kad sam vidio jake emocije gospodina Prokurice na pitanje o domovini njegovih predaka te sam i sam jedva suspregnuo suze. Ovo je još jedan dokaz kako su veze Hrvata u inozemstvu prema njihovoj domovini neraskidive, bez obzira o tome o kojoj se generaciji radilo', izjavio je župan Boban.


Vaša reakcija na temu