Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Damir Duplančić: Jedina budućnost za ove mlade je da budu posebni

VIDEO Damir Duplančić: Jedina budućnost za ove mlade je da budu posebni

Novi gost podcasta 'U Zoni'

Novi gost podcasta U Zoni bio je Damir Duplančić, poznati radijski autor i voditelj te svojevrsni glasnogovornik generacije 60-ih godina. U razgovoru s Josipom Škiljom podijelio je mnoge životne mudrosti, otkrio kako se živjelo u njegovoj mladosti te pričao o svojim projektima.

- Jedina budućnost za ove mlade je da budu posebni. Ako se uklopiš u sustav ti si lako zamjenjiv i nebitan si, moraš biti svoj po nečemu - poručio je Duple.

U razgovoru se prisjetio početaka emisije 'Izgubljena generacija' koja je skoro dvadeset godina u radijskom eteru evocirala uspomene mladosti generacije 60-ih. Objasnio je i razloge prekida suradnje s Radio Dalmacijom, a dotakao se i projekta 'Izgubljena na daskama' te objavio da razmišlja o kazališnoj predstavi i najavio izdanje treće knjige. 

Uspoređujući današnje generacije mladih s generacijom svoje mladosti, smatra da je on odrastao u pravednijem i sigurnijem društvu koje je imalo više vjere u sustav. Istaknuo je i da se nove generacije premalo uči da vole Split.

Pogledajte opušteni razgovor u kojem je Duple pričao o svojoj životnoj filozofiji na YouTube kanalu podcasta U Zoni, koji je do sada ugostio one koji su Splitu dali dio sebe, za boljitak grada i društvenog života.


Vaša reakcija na temu